Aktuellt

AKTUELLT

2017

TIPS: Kolla ledighet under fliken KALENDER här på webbsidan! 

Vår Riviera är ännu ledig veckorna 28+29 och 30+31 och hyrs ut endast i 2 veckors period. Det funkar inte med bar en vecka då  ingen kan lämna ut/ta emot vissa veckoslut. Från vecka 32 går det bra med bara en vecka i taget.

Det är ett väldigt tryck på att få hyra husbil i juli, i synnerhet i den prisklass vi har för vår Riviera. Jag försöker hinna svara på  förfrågningar så fort som möjligt, men ibland är jag inte vid datorn, hör inte telefon/mobil  för jag springer ut och in, glömmer mobilen,  åker hemifrån och fixar osv. Hör ni inget från mig så är den inte ledig de veckor ni frågar efter. 

Det är heller inte lätt att besluta vilka som får hyra när det är flera stycken som har samma önskemål. De som sänder in intresseanmälan härifrån webbsidan med de uppgifter vi vill ha,(se fliken kontakt/intresseanmälan!) har företräde. och även de som hyr längre än en vecka.

 Vi sänder våra faktauppgifter till den som först sänt en "godkänd"  anmälan, så ni kan kolla vilka vi är, om ni vill, och  se att vi är solida och seriösa. Därefter vill vi ha in bokningsavgiften så fort som möjligt, förstås, antingen med mobil via Swish  eller via internetbank till vårt SE-bankskonto. Då är bokningen låst och vi noterar att husbilen är bokad under fliken kalender. Är hyrestiden inom 20 dagar vill vi också ha hela hyresbeloppet inbetalt samtidigt som när ni får hyresavtalet!

Se vidare under hyresvillkorfliken!

Hoppas ni har överseende med detta!

Välkomna med er förfrågan/intresseanmälan/bokning!

Maggan

Välkommen till  oss i Roslagen 

norr om Åkersberga

och söder om Norrtälje!

Att  hyra är frihet och hyr sen!

Våra husbilar är:

 * Servade och genomgångna

* Besiktigade och godkända

* Gasolsäkrade

* Helförsäkrade

*Rökfria

* Fullt köksutrustade