Nu rullar husbilarna norrut mot Lofoten!

Efter mycket fix och slit med iordningställande så allt finns på plats och fungerar som det är tänkt, så blev den sista av husbilarna klar för att vinka av i söndagseftermiddag.

Det sista vi gjorde var att sätta på de nya registreringskyltarna med tillika nya skylthållare. Där bilfirmorna annars gör reklam för sig klistrade vi gula dymoremsor med  texten:

WÅGSOL POOLEVENT i Roslagen   www.facebook.com/wagsolpoolevent 

Så  nu åker det runt lite reklam för vårt nya företag som vi håller på att sparka igång! Det borde bli lite tid för marknadsföring av detta nu när husbilarna är ute och man slipper tänka på dem!

Vi hoppas kunna erbjuda unika tillställningar här på Villa Wågsol  med bl.a :

  • Badkalas för barn
  • Kick off
  • Temakvällar med poolbad
  • Lek och badstund
  • Teambuildning
  • Poolparty
  • Fester av allehanda slag
  • Middagsträffar med makens välkända gourmetmeny

Är nån intresserad av att kunna utnyttja  Villa Wågsol i dess fantastiska roslagsmiljö och omgivning är  ni välkomna att kontakta oss!  Vi ordnar allt efter era önskemål både gällande mat och olika teman och evenmanget runt omkring! 

Men nu rullar våra husbilar mot norr och Norge. Lite lustigt att alla ska åka norrut samtidigt och in i Norge mot Lofoten. Vi skämtade om att det värsta om skulle hända vore om  de skulle stöta ihop med varandra - rent bokstavligt - allihop.

Och det bästa  och roligaste vore naturligtvis om de fick syn på varandra utmed vägarna, på nån camping eller ställ-eller rastplats!  Festligt vore det ju om några träffas långt hemifrån Villa Wågsol!  

Men nu är vi "lediga" i nästan två veckor och kan ägna oss åt annat. Vi måste t.ex  få ner begränsningskabeln för vår inköpta robotgräsklippare om vi nu får undan allt ogräs i kanterna! Sen kan vi slippa klippa i fortsättningen! 

 Den gamla segelbåten på torra land  måste vi också få iordning.  Förhoppningsvis får vi den i sjön snart  och kan ut och njuta av vågornas lugn några dagar. Innan det är dags att ta emot Norgefararna. 

Och så hoppas vi att alla våra husbilsgäster får en riktigt skön äventrysresa och inte råkar ut för några missöden på vägarna! Vi är alltid lite nervösa att någon ska råka ut för något, att något oförutsett inträffar som ställer till problem för våra gäster eller oss.

 Men vi håller tummarna att alla snabbt lär sig hur alla funktioner funkar och att bilarna håller i alla väder. Vi har förberett fordonen så mycket det går och det sitter sega dieselmotorer i samtliga så de borde rulla på utan problem. Våra hyrestagare är skötsamma, ordentliga och tar det säkert  lugnt på vägarna, annars hade vi inte hyrt ut till dem. Men man vet ju aldrig vad  slarviga medtrafikanter kan hitta på!  

 

26 jun 2017

Välkommen till  oss i Roslagen 

norr om Åkersberga

och söder om Norrtälje!

Att  hyra är frihet och hyr sen!

Våra husbilar är:

 * Servade och genomgångna

* Besiktigade och godkända

* Gasolsäkrade

* Helförsäkrade

*Rökfria

* Fullt köksutrustade