Håller tätt med nya packningar och kopplingar!

Nu är vi i full gång med genomgången av husbilarna! Det är många små, irriterande saker som slits som behöver  checkas och eventuellt bytas ut. 

Husbilen med vattenläckaget har fått en ny kran eftersom det var  längs kranen det läckte.

Den stackars husbil som hade en  toa som inte kunde hålla kvar vattnet i skålen, håller även den nu tätt!   När vi tog isär kassetten upptäckte vi att någon vänt på packningen! Förmodligen har någon tappat något i toan, plockat isär toan och kassetten och förhoppningsvis hittat vad som ramlat i. Men packningen vändes åt fel håll vid ihopsättningenoch höll därefter således inte tätt! 

Det måste ju har märkts att vattnet inte blev kvar i skålen! Undrar varför man inte säger till oss om en sådan sak?  Vi frågar ju alltid om det har hänt något , eller om det är något som strulat  och inte fungerat! 

Hade vederbörande sagt ifrån hade vi kunnat åtgärda problemet på en gång! Då hade de i familjen som åkte ut efteråt sluppit bekymra sig om varför vattnet inte blev kvar nere i toaskålen!

Därför hoppas vi att de som åker i våra husbilar i år berättar för oss om något avvikande händer eller görs medan de är ute! Om vi får kännedom om sådana saker när husbilen återlämnas får vi en chans att åtgärda innan nästa resa!  

 

27 apr 2018

Välkommen till  oss i Roslagen 

norr om Åkersberga

och söder om Norrtälje!

Att  hyra är frihet och hyr sen!

Våra husbilar är:

 * Servade och genomgångna

* Besiktigade och godkända

* Gasolsäkrade

* Helförsäkrade

*Rökfria

* Fullt köksutrustade