Vinterkylan spränger

Nu har vi varit ute några dagar på testrundor med några av husbilarna. Det är först då man är ute och kör och bor några nätter som man ser om allt fungerar som det ska. Att bara starta och sätta på alla funktioner räcker inte. 

Man måste ut på vägarna och leva husbilsliv för att upptäcka om något inte är som det ska. Och ibland är det inte det! Den stränga vinterkylan har sprängt sönder lite här och där. Men när det blir plusgrader avslöjas detta ganska lätt.

I en husbil trilskades vattenpumpen och funkade bara om man knackade några gånger på den! Så där kan man inte ha det!  Det blev en sprillans ny pump som nu servar kranar och toalett perfekt med sitt rätta tryck! 

 I en annan av husbilarna läckte det vatten då rören till vattenkopplingen sprängts sönder. Det är nog omöjligt att få ut allt vatten när man  tömmer ledningar och tankar för vinteriserigen på hösten!

Så det var bara att stänga av pumpen, koppla bort vattnet och ta fram vattendunken om man ville undvika en rinnande vårflod bakifrån och framåt! Nu får  familjens händige Oppfinnarjocke  fixa läckan så  vattensystemet blir tätt igen!  

18 apr 2018

Välkommen till  oss i Roslagen 

norr om Åkersberga

och söder om Norrtälje!

Att  hyra är frihet och hyr sen!

Våra husbilar är:

 * Servade och genomgångna

* Besiktigade och godkända

* Gasolsäkrade

* Helförsäkrade

*Rökfria

* Fullt köksutrustade